+359878102893 cmfnd.varna@gmail.com

European Business School

Местоположение

Лондон е модел за развитие на всяка една столица, която би искала да има международно признание. Хората привлечени от светлините на този град, като от магнит идват от четирите краища на света. Най-хубавото в Лондон не са дворците, мостовете или музеите, а именно сбора от култури, който прави от града столица на модата, финансите, изкуствата, медиите и развлеченията.

За университета

Вече повече от 20 години студентите завършили European Business School (EBS) свидетелстват за отличието на този център за международна търговия и мениджмънт. Образованието в EBS e инвестиция, която изгражда солидно бъдеще. Учебният план успешно съчетава теория и практика в областта на мениджмънта, като ключови аспекти от обучението са овладяването на бизнес комуникацията, прекарване на семестър в друга държава, развитието на предприемачески качества и работа в екип.

Програми

Бакалавърски:

International Business
Economics
Finance
Law
Entrepreneurship
Human Resource
Marketing
Management
Events Management

Магистърски:

MBA International Business
MS Global Banking and Finance
MA Entrepreneurial Management
MA Human Resources
MA International Business
MA International Marketing

Работа

EBS има договори за партньорство с повече от 6000 компании в Англия и по света. Тази невероятна мрежа е огромно предимство за студентите да придобият професионален опит по време на стаж и да си намерят работа след дипломирането.

Такси

Бакалавърски: £ 12,300
MBA: £ 14,250
MA/MS: £ 11,950

Университетът отпуска стипендии до 50% за успех над 5.00!

За повече информация тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *