+359878102893 cmfnd.varna@gmail.com

Coventry University

Местопложение

Градът се намира в сърцето на Великобритания и е историческия център на автомобилостроенето в Англия, където марките като Rover Motors и Jaguar започват своя международен възход. Градът е деветия по големина в Англия и се намира на 150 км. от Лондон.

Катедралата Ковънтри, около която е застроен и града е една от най-модерните катедрали в света; тя бива посроена след Втората световна война на мястото на разрушената от бомбардировките стара катедрала. От тогава Ковънтри продобива репутация на международен център на мир и разбирателство поради усилията в тази насока; градът организира ежегодно Месецът на Мира.

Унверситета

Хиляди студенти избират университета Ковънтри за висшето си образование поради високото качество на обучение и възможностите за кариерно развитие след дипломирането. Университетът предлага ултра-модерна техническа база, която е на разположение на всички факултети – включително на дизайна, изкуствата, компютърните и здравните науки.

Университетът поддържа връзки с международни дружества и организации, което предоставя възможност на студентите да се възползват от натрупания опит на тези институции по време на семинари и е същевременно една прекрасна възможност за стажуване.

Програми

Бакалавърските и магистърските са разделени в следните факултети:

  • Изкуство и дизайн
  • Бизнес, общество и околна среда
  • Инженерни и компютърни науки
  • Здравеопазване и естествознание

За пълен списък с бакалавърските програмите проверете на сайта

За пълен списък с магистърските програмите проверете на сайта

Такси

Бакалавърска степен : £ 3,145 годишно
Магистърска степен: £ 3,420 – £ 7,200

До £ 2000 стипендии за бакалавърска степен и до £ 1000 за магистърска степен!

За повече информация тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *