+359878102893 cmfnd.varna@gmail.com

Tech Music School

Училище за пеене, барабани и китара

Местоположение

Без съмнениe Лондон е една от световните музикални столици, където се случват най-значителните събития в сферата. Освен че тук работят най-големите музикални звезди – това е прекрасно място, където ще опознаете чуждите култури в най-различни аспекти – от храната до музиката. Студентите от цял свят оценяват времето прекарано в TMS като наистина незабравимо.

Академията

Да станеш добър музикант е едно от най-вълнуващите и удоволетворяващи неща,  които човек може да постигне. TechMusic School (TMS) е лидер в съвременото обучение на барабанисти, вокалисти, китаристи, басисти и пианисти и подготвя музиканти за индустрията повече от 24 години – винаги новаторски, винаги в крак с времето.

В TMS са израстнали цяло поколение музиканти – от начинаещи до добре известни професионалисти, които са успели да постигнат най-доброто, на което са способни.

В TMS преподавателите подготвят своите студенти и им дават самочувствието и увереността, които са им необходими, за да могат да се гмурнат без страх в днешната непрекъснато преоменяща се музикална индустрия. Всяко от различните училища, които са част от групата TMS – Vocaltech, Guitar-X и Keyboardtech носят новаторски дух и енергия. Всичко това дава невероятна възможност студентите да общуват, свирят и пеят заедно. Целта на TMS е да помогне на студентите да постигнат своите цели.

Постижения

TMS е изключително горд с постиженията на своите студенти. Ето някои от тях, които благодарение на обучението и позициите в музикалната идустрия на TMS са постигнали мечтите си:

Julie Brown – Kylie Minogue, Mariah Carey
Phil Selway – Radiohead
Laurence Colbert – Supergrass, The Jesus and Mary Chain
Jason Cooper – The Cure
Pascal Consoli – Bjork
Nathan Curran – Basement Jaxx
Aaron ‘Breakbeat’ Fagan – Kayne West
Carlos Hercules – George Michael
Ed O’Brien – Radiohead

Програми

Бакалавърска
Двугодишна диплома
Магистърска
Едногодишна диплома
Тримесечен сертификат
10-седмична програма
Частни уроци

Такса за обучение

Магистър: £ 6,450
Бакалавър: £ 3,225 годишно
Диплома за Висше образование (2 години): £ 3,225 годишно
Диплома (1 година) : £ 5,295
Специализация (1 година): £ 3,225
Сертификат (3-месечен): £ 1,950
Лятно училище: £ 295 per week

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *