+359878102893 cmfnd.varna@gmail.com

GRE курс

Включването в курса за подготовка на този тест предполага, че сте запознати с естеството на тестваните с него езикови и математически знания,

че нивото на владеене на английски език, според общоприетите оценъчни скали е Advanced и сте си припомнили основните математически знания на гимназиално ниво. Необходимо е да овладеете във висока степен специалната лексика, ползвана в академична среда и е добре да отделите време и да го направите, преди да запишете курса. Ако английският език е несигурен и позабравен, по-добре е първо да преминете през курс за подготовка на TOEFL и след това да се заемете с подготовката на GRE.

Курсът за подготовката за GRE-General включва 60 учебни часа, 35 уч. часа Verbal и 25 уч. часа Mathematics. Продължава 5 седмици. Сформират се вечерни и съботно-неделни групи. Курсистите усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешно решаване на математическата и английска част на теста, както и основните структури и модели за писане на есе. Курсистите правят допълнително 3 теста в компютърната зала, планирани индивудиално и неограничен брой тестове, извън програмата на курса.

Учебната програма включва тестове и упражнения от най новите издания на ETS, Peterson, Kaplan, Princeton Review, Arco, Barron`s и др.

Подготовка за GRE Subject не предлагаме. В Информационния център на Международна фондация “Св.Св. Кирил и Методий” можете да получите съдействие по регистрацията и явяване на тези изпити, както и да ползвате учебни материали за подготовката си.

http://www.ets.org/gre

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *