+359878102893 cmfnd.varna@gmail.com

GMAT курс

Включването в курса предполага, че сте запознати с естеството на тестваните езикови и математически знания, че нивото на владеене на английски език според общоприетите оценъчни скали

е Advanced и сте опреснили своите математически знания на гимназиално ниво, както и специфичните си знания, придобити в унивеститета /статистика, графично представяне на информацията и др./. Ако това не е така, отделете време, за да го направите преди да запишете курса. Ако английският Ви език е несигурен и позабравен, по-добре е първо да преминете през курс за подготовка на TOEFL и след това да се заемете с подготовката на GMAT.

Курсът за подготовка на GMAT включва 60 учебни часа, от които 35 учебни часа работа върху секциите, проверяващи езиковите знания, включително Writing-уменията и 25 уч. ч. – Mathematics. Курсистите правят допълнително 3 теста в компютърната зала, планирани индивудиално и неограничен брой тестове, извън програмата на курса.

Курсистите усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешно справяне с математическата и английска част на теста, както и основните структури и модели за писане на есе. Научават тактики, стратегии и подходи чрез решаване на реални GMAT-тестови задачи. Подготовката за писане на есе спомага за отличното разработване на двете есета в теста.

Учебната програма включва тестове и упражнения от най новите издания на Peterson, Kaplan, Princeton Review, Arco, MBA, Barron`s и др.

Курсът е с продължителност 5 седмици. Сформираме вечерни и съботно-неделни и групи.

http://www.mba.com/

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *